jump to navigation

Apa dah Jadi? March 22, 2008

Posted by seasonlite in Mix Info.
trackback

Rajinnya mereka ini melakukan xtvt xtvt yg berfaedah…tapi,btul ke ni??

 

Lerr…rupanya wat keje lain yer…^_^ haa…nak report…baru tau…

Ingatkan santai berilmu spt abg Ujang pnh nyatakan,tapi…Ishh..ishh…

Ada tak sapa2 yg betul2 wat keje yg sepatutnya? yg Educate skit.bkn Entertain..ada??

Ada jugk rupanya…Alhamdulilah…sejuk mata kita memandang kan? rajinya si Ayu ni edit mengedit klik mengklik, pikir memikir, mengupgradekan Blognya…ehh..ehh..ada sorang lg la…sapa tu?!

Fuuh…awek Sarawak rupanya…^_^ mmg stylo betul dia ni..rajin menuju kedepan dr org lain…lihatlah blog nya itu…edit smbil tersenyum simpul rapi ceria dgn kerjanya yg berILMIAH…teruskan usahamu, saudari tuuuut….segala maklumat dirahsiakan…gmbr2 tersebut hanyalah lakonan shj dan diadaptasikan dr TEKS kpd VISUAL shj🙂

Comments»

1. pija - March 22, 2008

trima kasih kerana mmuji saye…dpn famihie jer sy pure2 rajin..kuikuikui..amboi2,sgale mklumat drahsiakn tp muke sy nmpak, jelas,terang dan nyate 2…molek arrr

2. ciksu - March 27, 2008

Salam mie, aduh! che tak sangka rupanye mie jadi blog writer yang prihatin.Coz beri perhatian kepada ur classmates, whether buat kerja ke tak..Ahhh..teruskan pantauan tu.. ni ada character tuk jadi good leader.. Apa2pn, teruskan create ur blog k..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: